Center for Militant Futurologi præsenterer

kompost@futurologi.org – en utopisk mail-cirkel

Kom og værd med i en utopisk mail-cirkel. Dette er ikke et nyhedsbrev, vi skriver ikke til jer — folk skriver til folk, vi skriver til vi. Derfor kalder vi det en mail-cirkel i stedet. Man kan betragte det som at organisere et folkekøkken (mail-cirkel) istedet for at åbne en burgerkæde (nyhedsbrev).På kompost@futurologi.org vil vi invitere til

  • deling og udveksling af utopiske, militante, futurologiske, feministiske, aktivistiske, bevidsthedsudvidende, agiterende og organiserende artikler, memes, historier, overvejelser m.m.
  • at være et decentralt og asynkront mødested for utopiske aktivister, drømmere, dyrkere, solpunkere, hekse, arbejdere, forvildere, futurister, shamaner, autonome astronauter, byggere, biologer m.m.
  • at blive et netværk for anvendt utopisk fremtidsforskning, hvor vi kan dele viden og erfaring om organisering, aktivisme, teknologi, taktisk håb m.m., hvorfra forbindelser, bekendtskaber, venskaber m.m. kan vokse udi en flerhed af vildtvoksende virkeliggjorte utopiske nutider.

Vi starter nedefra og op, Center for Militant Futurologi vil i første omgang administrere mail-cirklen, med den hensigt at fælleskabet organiserer sig radikalt demokratisk og vælger moderatorer osv. Vi har lagt en lettere redigeret code of conduct baseret på Anarchist Code of Conduct op på mail-cirklens info-side[LINK], så alle kan gå ind til fælleskabet med en eksplicit forventning til kvaliteten af udvekslingen. Denne code of conduct er selvfølgeligt også en del af fælleskabets radikale demokratiske agens.

Læs CMFs guide til mailing-lister her, for mere info.

Vi (kom)postes ved! I kan til hver en tid skrive til kompost-admin@futurologi.org, hvis I har brug for hjælp, har spørgsmål osv.

DRØM FREMTIDEN!

Skriv et svar